وی افزود: فاجعه منا لکه ننگی بر جنایات متعدد آل سعود است که یک زمانی مدعی بود افتخارش خادم الحرمین شریفین است و امروز این رژیم دست در دست دشمنترین دشمنان اسلام و بشریت یعنی رژیم نامشروع صهیونیستی و تروریسم گذاشته و مسئولیت جنگهای نبایتی استکبار و صهیونیستها را در منطقه برعهده گرفته است.
* جهان اسلام درباره فاجعه منا گروه حقیقتیاب تشکیل دهد
دبیر کل جبهه پیروان خط امام و رهبری با بیان اینکهامروز رژیم آل سعود دلارها و انسانهایش را برای کشتار فجیع مسلمانان و تقویت تروریستهای جنایتکار به کار گرفته است، تصریح کرد: پنجههای خونین آل سعود امروز در تمام خاورمیانه و بخشی از آفریقا پهن شده و با پررویی تمام این قتلهای فجیع را انجام میدهد.
باهنر با بیان اینکه مسئولیت فاجعه منا و اتفاقی که در مسجدالحرام رخ داد مسئولیتش برعهده رژیم آل سعود است که تاکنون نپذیرفته است تصریح کرد: توقع داریم جهان اسلام یک گروه حقیقتیاب تشکیل دهد و ریشههای این جنایت را که هنوز عمدی بودن آن را منتفی نمیدانیم را پیدا کند.
وی با تاکید بر اینکه فاجعه منا کلیدی است که این جنایتکاران برای جنایتهای بعدی خود کلید زدهاند گفت: پنجههای خونین آل سعود در سوریه، لیبی، بحرین و یمن پهن است.
دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین تصریح کرد: امیدواریم وعدهای که مقام معظم رهبری درباره نابودی رژیم صهیونیستی داده بودند زودتر محقق شود و رژیمهای هم دست، هم نوا و همساز از جمله آل سعود نیز هر چه زودتر همراه با رژیم صهیونیستی سفرهشان از تاریخ برچیده شده و به زبالهدان تاریخ بپیوندند.
* دیپلماسی کشور باید تهدیدات را برطرف کند
باهنر در پاسخ به سؤالی درباره اینکه آیا دولت میتواند با توجه به دو مصوبه مجلس هفتم و نهم درباره قانون مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم به کنوانسیون F.A.T.F بپیوندد، گفت: داستان F.A.T.F (پولشویی) و مبارزه با آن مقولهای است که در دهها سال در کشور ما بر روی آن بحث شد و در مجامع بینالمللی معمولا مطالبه میشد که ایران به این کنوانسیون بپیوندد.
وی با بیان اینکه درباره پیوستن یا نپیوستن ایران به این کنوانسیون مدتها بحث شد، افزود: نهایتا در مجلس هفتم و نهم قرار شد این کار انجام شود در هر صورت ما در جهان به خیلی از مجامع بینالمللی پیوستهایم و عضو هستیم چون کشوری رسمی، مشروع و قانونی هستیم.
دبیر کل جبهه پیروان خط امام و رهبری با تاکید بر اینکه عضویت در هر کدام از این مجامع فرصتها و تهدیدهایی برای کشور به همراه دارد، تصریح کرد: ایران هم یک سری قوتها و ضعفهایی دارد البته مهم مدیریت اجرایی کشور، دیپلماسی کشور است که باید آنچنان حاذق، قدرتمند و بروز باشد که بتواند از کوچکترین فرصتها استفاده و بزرگترین تهدیدها را دفع کند.
باهنر با تاکید بر اینکه حضور در هر کدام از مجامع بینالمللی مشخصات خاص خودش را دارد، گفت: به طور مثال ما در سازمان ملل عضو هستیم اما خیلی از مصوبات آن را قبول نداریم.
وی افزود: متاسفانه وقتی دبیر کل سازمان ملل متحد اعلام میکند علیرغم اینکه ما مشکلاتی با آل سعود در جریان اتفاقات 11 سپتامبر داریم اما این مطلب را به خاطر قطع نشدن حق عضویت عربستان منتشر نمیکنیم نشان از واقعیت زورمندانه موجود در جهان امروز است.
* اختلاف نظر جدی ایران با برخی از کشورها درباره مصادیق برای پیوستن به F.A.T.F
دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین با بیان اینکه برخی دلایل نباید منتج به خروج ایران از مجامع بینالمللی شود تصریح کرد: باید به مقررات بینالمللی احترام بگذاریم که F.A.T.F نیز از این قاعده مستثنی نیست.
باهنر با اعلام اینکه در پیوستن به F.A.T.F ما در برخی مصداقها در جهان اختلاف نظر داریم، عنوان کرد: به طور مثال برخی از کشورهای دنیا بعضی از نهضتهای آزادیخبش را تروریسم میدانند که ما این اعتقاد را نداریم. ما بزرگترین تروریست دنیا را رژیم نامشروع صهیونیستی میدانیم و بارها اعلام کردهایم از تمام امکاناتمان برای نابودی این رژیم نامشروع استفاده میکنیم و اعلام کردهایم هر کشوری با منافع صهیونیستها درگیر شود با آنها همراه هستیم.
باهنر در ادامه نشست خبری در پاسخ به سؤالی درباره اظهارات اخیر حجتالاسلام مصباحی مقدم که گفته است بنای مشورت با آیتالله مصباح یزدی را نداریم گفت: ما در رابطه با همگرایی و همدلی جبهه اصولگرایان یا همان جبهه انقلابیون و کسانی که به ارزشهای انقلاب اعتقاد دارند به آرای دیگران هم نیازمندیم.
وی افزود: اما برای مولفه شاکله سازمانی اصولگرایان در انتخابات اعتقاد داریم مجموعه اصولگرایان باید حول محور جامعه روحانیت جمع شوند. اگر محورها را بیشتر کنیم وحدت ما با مشکلات بیشتری مواجه خواهد شد. این جملات تعارضی با هم ندارد ما به نظر آیتالله مصباح نیاز داریم اما محور وحدت جامعه روحانیت است.
دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین درباره اظهارات اخیر مصباحی مقدم درباره اینکه عمر سیاسی احمدینژاد به پایان رسیده اظهار کرد: زمانی که ما میگوییم به احمدینژاد نیاز نداریم که این اشتباه است اما زمانی میگوییم به 20 نامزد احتیاج داریم و کاندیدای نهایی ما معلوم نیست و زود است که درباره نامزد نهایی بحث کنیم. ما قرار نیست دست رد به سینه کسی بزنیم.
* در برخورد با فساد نباید نگاه سیاسی داشت
دبیر کل جبهه پیروان خط امام و رهبری در پاسخ به سؤالی درباره سکوت اصولگرایان پیرامون بحث املاک واگذار شده شهرداری خاطر نشان کرد: فساد، فساد است و از هر کسی اتفاق بیفتد باید با وی برخورد شود اما بسیاری از مسائل غیر سیاسی در کشور ما فورا سیاسی میشود و افراد بر اساس ترجمه سیاسی اظهارنظر میکنند ما زمانی که در مجلس بودیم از 100 تصمیمی که میگرفتیم 10 درصد آن سیاسی بود اما برخی اصرار دارند مسائل کارشناسی را هم سیاسی کنند.
باهنر با بیان اینکه فساد، مسئله ملی و فراجناحی است که متاسفانه ردپای برخی فسادها در همه جا پیدا میشود، خاطر نشان کرد: ممکن است افرادی وابسته به جناحهای مختلف باشند و در برخورد با مسئله فساد نباید دیدگاه سیاسی داشت.
وی با تصریح بر اینکه آنچه در این مسئله شائبه دارد این است که برخی فعالان سیاسی بخواهند تیری در تاریکی بیندازند متذکر شد: ممکن است در آستانه انتخابات بگویند کسی ملک نجومی گرفته و تا آن فرد بخواهد ثابت کند انتخابات ریاست جمهوری به پایان رسیده است.
دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین در پاسخ به سؤالی درباره اظهارنظر اخیر مصباحی مقدم درباره اینکه چرا قوه قضائیه با احمدینژاد برخورد نمیکند و همچنین اینکه چهرههای قبلی اصولگرا رایآور نیستند و باید سراغ چهرههای جدید برویم، گفت: ما برای رایگرفتن حتی به زندانها هم میرویم و در گرفتن رای هیچ شهروندی بینیاز نیستیم و به جمله مقام معظم رهبری که فرمودند اگر کسی نظام را هم قبول ندارد رای دهد تاکید داریم اما رسیدگی به تخلفات بحث جدایی است.
باهنر افزود: مصباحی مقدم سخنگوی ما نیست و سخنگوی جامعه روحانیت مبارز است و میتوانید این مسئله را از خود وی بپرسید. در رابطه با بررسی چهرهها عوامل مختلفی تاثیر دارد ما از هر کس حمایت کنیم مشروط است. تحلیلها این است که برخی چهرههای شناخته شده که در دورههای قبل شرکت کردند، بازسازی و رایآوریشان سخت باشد ما نهایتا باید کاندیداها را با بقیه مقایسه کنیم. ما برخی مواضع داریم که شرط لازم برای حمایت است کسی که مواضعش مورد قبول باشد سراغ مقبولیتش میرویم من بارها گفتهام که ما صالح مقبول را به اصلح نامقبول ترجیح میدهیم.
وی درباره ایراد قراردادهای نفتی که اخیرا در مجلس مورد بررسی قرار گرفت اظهار کرد: عدم انعقاد برخی از این قرادادها میلیونها دلار ضرر دارد. برای مثال در قرارداد کرسنت زمان بسته شدن 10 درصد زیر قیمت واقعی بسته شده بود و با این قرارداد برخورد شد اما 10 الی 12 سال این قرارداد بسته نشد و در نتیجه عدم انعقاد آن باعث ضرر دهها میلیارد دلاری شد.
دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین افزود: عدم نفع ما در این مسائل بیش از اینهاست اگر قراردادی را جلو میبریم نباید دقت در آن اصل قضیه را نفی کند.
* اصولگرایان برای انتخابات 96 ساختار94 را ارتقا میدهند
باهنر درباره صحبتهای اخیر حداد عادل درباره تشکیل شورای اصولگرایان برای انتخابات 96 تصریح کرد: همه ما در این زمینه در تلاش هستیم اما ساختار 94 کنار نمیرود بلکه در جهت ارتقاء آن تلاش میکنیم. برای مثال برخی شخصیتهای حقیقی و حقوقی مثل نماینده زنان یا نماینده قشر کارگری و کارمندی در سال 94 غایب بودند.
وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه اگر در شب انتخابات به دو گزینه احمدینژاد و روحانی برسید کدام را انتخاب میکنید، گفت: من سعی میکنم شب انتخابات به اسامی دیگر هم برسیم.
دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین در پاسخ به سؤالی درباره اظهارات اخیرش پیرامون مسئله حصر و پیامی که به سران فتنه داده بود و توسط دختر میر حسین موسوی و مهدی کروبی تکذیب شد، گفت: ما هیچ ملاقاتی بعد از حصر با سران فتنه نداشتیم پیامهای من به آنها از طریق رسانه داده شده بود متاسفانه صحبتهای من به درستی منتقل نشده بود و اگر از خود من هم میپرسیدند زودتر از آنها تکذیب میکردم.
دبیر کل جبهه پیروان خط امام و رهبری درباره اظهارات اخیر برخی اصلاحطلبان مبنی بر عبور از روحانی و مطرح شدن اسم ظریف برای انتخابات سال آینده، گفت: اصلاحطلبان اگر به این نتیجه برسند که روحانی رای نمیآورد طبیعی است که از وی عبور کنند اما اینکه در چه زمانی احساس کنند وی رای نمیآورد به 7 الی 8 ماه آینده بر میگردد همه کنشگران این عرصه به دنبال نامزدی هستند که امیدوار باشند رای میآورد.
* دولت مردم را از تورم و رکود عبور دهد
باهنر در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه دولت روحانی در یک سال آینده برای باقی ماندن در قدرت باید چه اقداماتی انجام دهد گفت: دولت روحانی در کنترل تورم نمرهاش 20 است اما من این هدفگذاری در اقتصاد کلان را قبول ندارم و در جامعهای که با تورم رکودی روبروست این کار مدبرانه نبود در رکود اقتصادی اگرچه رشد منفی اقتصاد را به صفر و بالاتر رساندهاند اما من بارها گفتهام اگر دولت از رکود عبور کرده مردم را نیز عبور دهد.
وی افزود: در مسئله برجام هم نقاط قوت و ضعفی داشت و دولت در پسابرجام باید رقیب را متقاعد کند که گزینه بازگشت به پسابرجام همیشه روی میز ما وجود دارد و میتوانیم به قبل برجام برگردیم.
دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین با بیان اینکه دولت باید کارهایی انجام دهد که مردم عبور از رکود را حس کنند، گفت: فعالان اقتصادی باید پای کار بیایند و فضای رونق به کسب و کار در جامعه ایجاد شود. آنچه ذائقه مردم و میلیونها فارغالتحصیل است این است که تا یک سال آینده دولت کاری کند که امیدوار باشند شغلی پیدا خواهند کرد و زندگی شرافتمندانهای خواهند داشت.
باهنر در پاسخ به سؤالی درباره اظهارات اخیر هاشمی رفسنجانی مبنی بر کاهش بودجه نظامی کشورهای آلمان و ژاپن برای رسیدن به توسعه و رشد اقتصادی، گفت: در مسائل اقتصاد کلان باید نسبتها را متعادل بررسی و رعایت کنیم، اگر ما میتوانستیم مثل برخی از کشورهای همسایه سالی 30 میلیارد دلار یا بیشتر هزینه نظامی کنیم، خیلی خوب بود.
وی با بیان اینکه باید درصد سهم هر بخش از کارهای مملکت را از بودجه عمومی مدیریت کنیم، ادامه داد: بعضی اوقات ممکن است این درصدها در بخشی افزایش یافته و در بخشهایی کاهش یابد که باید با همین قوانین مدیریت کلان در کشور داشته باشیم.
نماینده مردم تهران در مجلس نهم با تأکید بر اینکه اگر کسی تصور کند امروز دیگر تهدیدی سراغ ما نمیآید و نیازی به تقویت بنیه دفاعی نداریم، حتما نادان است یا خائن اظهار کرد: با این همه دشمنی که ما داریم و با این تهدیداتی که ما میشویم اصلا این گفتمان غیرعقلایی است.
دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین با تاکید بر اینکه در تقویت بنیه دفاعی باید بر روی پای خود بایستیم گفت: امروز حتی دوستترین دوستان ما حاضر نیستند که به ما اعتبار بدهند تا بنیه دفاعی خود را تقویت کنیم و در همین راستا آنها جایی سرمایهگذاری میکنند که برای آنها سود داشته باشد.
باهنر با بیان اینکه این نوع اظهارنظرها اگر در داخل یک نوع سبد سیاسی نباشد میشود از این جملات برداشتهای منفی و مثبت کرد، گفت: اگر فردی حتی آقای هاشمی باشد و بگوید که بودجه دفاعی نیاز نداریم و باید خرج رفاه مردم کنیم حتما از روی ناآگاهی است.